Négy nő, négy szerelem, négy kapcsolat bontakozik ki előttünk ebben a könnyed, szórakoztató filmben, mely megannyi félreértett helyzetet, és humoros fordulatot tartogat.

Helgának, a sztár-műsorvezetőnek egyre gyanúsabb, hogy sármos szerelme nem engedi át a hálószobája küszöbén. Vera nem szeretne választ adni férjének a nagy kérdésre: vajon kire ütött ez a gyerek? Szilvi, a holtomiglan-holtodiglan kimondására vágyó fiatal nő egy különös parti kellős közepén találja magát jövendőbelijével. Flóra pedig nyomozni kezd exrendőr bátyja segítségével, hogy megtudja hittantanár férjének féltett titkát.

A Szajki Péter rendezésében készült film főszerepeiben Schell Judit, Gubík Ági, Tompos Kátya, Lovas Rozi, Rudolf Péter, Stohl András, Mészáros Béla, Keresztes Tamás, Kovács Patrícia, és Schmied Zoltán látható. A Nejem, nőm, csajom (16E) december 20-tól a mozikban! 

Frissítés magyar poszterrel!

NNCS_B1_Final_16_ONLINE.jpg

Szereplők: Schell Judit, Gubík Ági, Tompos Kátya, Lovas Rozi, Rudolf Péter, Stohl András, Mészáros Béla, Keresztes Tamás, Kovács Patrícia, Schmied Zoltán, Thuróczy Szabolcs

Rendező: Szajki Péter
Producerek: Mécs Mónika, Pataki Ági, Mesterházi Ernő, Kovács Gábor
Forgatókönyv: Szajki Péter és Vörös Adél
Operatőr: Szatmári Péter
Vágó: Tuza-Ritter Bernadett
Zeneszerző: Kovács Áron Ádám
Gyártó: M&M Film és FilmPartners
Forgalmazó: Pro Video Film & Distribution Kft.

Bemutató dátum: december 20.
Előzetes korhatár: 16 éven aluliak számára nem ajánlott   

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr394910750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása