Hírek röviden 12.07.

Címkék: hírek röviden

2012.12.07. 14:41

  • Korábban David DiGilio dolgozott a Tron: Örökség 2. részének forgatókönyvén, most viszont már Jesse Wigutow írja azt. Joseph Kosinski visszatér rendezőként.
  • Mégsem Jonathan Demme fogja rendezni a 11/22/63 című Stephen King-adaptációt, ugyanis nem sikerült közös nevezőre jutnia az íróval az elképzeléseiket illetően.
  • Az LD Entertainment megszerezte Becca Fitzpatrick Csitt, csitt című regénysorozatának megfilmesítései jogait, és már fel is kérték Patrick Sean Smith-t a forgatókönyv megírására. A történet főhőse egy Nora nevű lány, aki belezúg az osztályába érkező új srácba, akiről hamarosan kiderül, hogy valójában egy bukott angyal.
  • Elizabeth Banks után James Marsden is aláírt a Walk of Shame című vígjátékhoz. A történet egy riporternőről szól, aki egy komoly állásinterjú előtti éjszakán egyéjszakás kalandba keveredik, melynek során a telefonját, a pénztárcáját és a személyiét is elveszíti, de azért megpróbál eljutni az interjúra.
  • A Universal máris lecsapott Ernest Cline hamarosan megjelenő Armada című regényének megfilmesítési jogaira.
  • A Constantine Filmnél készül el Peter Heller The Dog Stars című regényének adaptációja, melynek története egy pilótáról, a kutyájáról és a szomszédjáról szól, akik együtt próbálják meg túlélni az apokalipszist egy repülőgéphangárban.
  • Pár, hamarosan debütáló előzetes hosszúsága: Man of Steel (2:21), Pacific Rim (2:24) The Lone Ranger (2:26), Oblivion (2:25), Star Trek: Into Darkness (1:50), G.I. Joe: Retaliation (1:40), After Earth (2:22), Turbo (1:14) via @comingsoonnet

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr254953059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása