A Pro Video január 03-án mutatja be J.A. Bayona (Az árvaház) A lehetetlen (The Impossible) című filmjét, ami egy család igaz történetét mutatja be, akik túlélték a 2004-es cunamit. A főszerepeket Naomi Wats és Ewan McGregor alakítják.

Maria (Naomi Watts), Henry (Ewan McGregor) és három fiuk a téli szünetet idejére érkeznek Thaiföldre, hogy néhány napot a trópusi paradicsomban töltsenek. December 26-a reggelén, amikor a család épp a medence körül pihen az előző esti karácsonyi ünneplés után, rémisztő dübörgés szakad fel a föld belsejéből. Maria megdermed a félelemtől, és kis idő múlva hatalmas fekete vízfal hömpölyög felé.
Az igaz történeten alapuló A lehetetlen felejthetetlen történet egy családról, amely – sok tízezer más idegennel együtt – korunk egyik legpusztítóbb természeti katasztrófájának kellős közepén találja magát. A lehetetlen egyszerre bensőséges, látványos, és felemelő élmény.

Frissítés magyar poszterrel!

IMP_B1_ONLINE_12E.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr854900563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása