Hírek röviden 12.05.

Címkék: hírek röviden

2012.12.05. 13:37

  • Ma reggel, 71 éves korában elhunyt Hollósi Frigyes Jászai Mari-díjas színművész, akit számos tévésorozatból, színházból és megannyi szinkronból is ismerhettünk.
  • Joss Whedon elkészült a Bosszúállók 2 történetvázlatával, valamint azt is bejelentette, hogy a S.H.I.E.L.D. sorozat sohwrunnerjei Jed Whedon (a testvére), Maurissa Tancharoen és Jeffrey Bell lesznek.
  • Christopher Nolan azt nyilatkozta, hogy Az acélember másmilyen lesz, mint A sötét lovag, közel sem lesz annyira sötét tónusú, ugyanakkor azért meglesznek a tipikus DC-s stílusjegyei.
  • Travis Beachem máris elkezdett dolgozni a Tűzgyűrű (Pacific Rim) 2. részének forgatókönyvén, ugyanakkor elképzelhető, hogy a rendező, Guillermo Del Toro nem tér vissza.
  • A díjátadószezon kezdete miatt holnaputántól ismét mozikba kerül Amerikában Az utolsó műszak.
  • Bill Murray, Daniel Craig és Cate Blanchett után Matt Damon is közel áll a megegyezéshez, hogy leszerződjön George Clooney The Monuments of Men című filmjéhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr34948890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2012.12.05. 17:05:51

"Ma reggel, 71 éves korában elhunyt Hollósi Frigyes Jászai Mari-díjas színművész, akit számos tévésorozatból, színházból és megannyi szinkronból is ismerhettünk."

Nyugodjék békében! :(

Lassan Darth Vader összes magyar hangja elmegy. Kristóf Tibor, Kránitz Lajos és most ő is. :(
süti beállítások módosítása