Lee Child bestselleríró egyik legizgalmasabb hőse lép át a regényből a filmvászonra – az egykori katonai nyomozó, Jack Reacher. Amikor egy fegyveres megöl öt embert hat lövéssel, minden bizonyíték a letartóztatott gyanúsítottra utal. A kihallgatás során a gyanúsított csak egy cetlit nyújt át a következő szöveggel: „Kerítsék elő Jack Reachert!” Így kezdődik a rendhagyó hajsza az igazság után, melynek során Jack Reacher egy váratlan ellenféllel kerül szembe, aki mestere az erőszaknak, és súlyos titkot őriz.

Tom Cruise új akciófilmje elképesztő látványvilágával és izgalmas fordulataival remek szórakozást garantál. A filmet a Közönséges bűnözők Oscar-díjas forgatókönyvírója, Christopher McQuarrie írta filmre és rendezte.

Országos bemutató: 2013. január 3. Bemutatja a UIP-Duna Film

jack reacher pl m.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr644916460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása