Hírek röviden 10.27.

Címkék: hírek röviden

2012.10.27. 13:15

  • John Logan máris elkezdett dolgozni a Bond 24 film forgatókönyvén, mely a tervek szerint 2014. őszén kerül mozikba. Daniel Craig mellett Ben Whishaw, Ralph Fiennes és Naomie Harris is visszatér.
  • Jack Plotnick szép csendben leforgatta Los Angelesben a Space Station 76 című vígjátékot Liv Tyler és Patrick Wilson főszereplésével. A történet egy olyan jövőben játszódik, amilyet a '70-es években képzeltek el az emberek, és számos érdekes és fura fazon feltűnik majd a filmben.
  • Peter Cornwell fogja rendezni a Mercy című horrort, melynek alapját Stephen King azonos című regénye adja. A történet két fiúról szól, akik meglátogatják beteg nagyijukat a kórházban, és megtudja róla, hogy boszorkány, aki alkut kötött az ördöggel.
  • Adam Sandler Ridiculous 6 címmel készít western-vígjátékot, mely alighanem valamilyen formában A hét mesterlövész vígjátékos változata lesz. A forgatást áprilisban kezdik.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr554873027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása