Willis káromkodik

Címkék: A Good Day to Die Hard

2012.10.18. 20:27

A Fox stúdió egyik legmagasabb rangú vezetője ígérte meg: a Die Hard-sorozat legújabb filmjét nem fogják a korhatár kedvéért megpuhítani: a legendásan kemény New York-i zsaru új kalandja igazán kemény lesz… akármilyen korhatár-besorolást is kap cserébe.
A forgatás egy pontján a producerek mégis rá akarták venni Bruce Willis-t, hogy lehetőleg ne káromkodjon többet, mint amennyit az írók eleve megírtak neki. És hogy kérésüknek súlya legyen, a sztár egy régi barátját és munkatársát, Doug Richardson-t küldték hozzá követségbe. Richardson nemcsak a Die Hard 2. része, hanem a Bad Boys és a Pénzvonat, sőt, a Die Hard 4.0 – Legdrágább az életed egyik változatának szerzője is.

http://img2.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/17070131_69f2c37a01d9e72f826b4bfef21e68df_xl.jpg

A Script magazinnak írt beszámolója szerint a forgatókönyvíró ravasz kerülőúton próbálkozott: egy forgatási szünetben egy anekdotát mesélt az akciószárnak arról az estéről, amikor az édesanyját magával vitte a Még drágább az életed premierjére, de az anyukája gratuláció helyett alapos fejmosásban részesítette: főleg Bruce Willis nyomdafestéket nem, de celluloidot tűrő szavai miatt.
A sorozat főhőse értett a szóból: „az én nagynéném még szigorúbb – mondta. – Egyszer a Playboynak úgy nyilatkoztam, ahogy igazán beszélek. Gondoltam: úgysem olvassa a családból senki, akinek bántaná a szemét. De a nénikém már a megjelenés másnapján hívott, hogy leszidjon. Én meg mit tehettem mást?
Bocsánatot kértem.”
A módszer működött, Bruce Willis meghajlott az anyával és nagynénivel súlyosbított érvek előtt. A Die
Hard – Drágább, mint az életed (A Good Day to Die Hard, hazai bemutató 2013 februárja) az alkotók ígérete szerint csúcsra pörgetett film lesz: de nincs benne több káromkodás, mint amennyit írói beleírtak. via IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr824856974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása