Alan Taylor rendezésében, Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård, Idris Elba, Christopher Eccleston, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Kat Dennings, Ray Stevenson, Zachary Levi, Tadanobu Asano, Jaimie Alexander, Rene Russo és Anthony Hopkins (Odin) főszereplésével 2013. november 8-án kerül az amerikai mozikba a Thor folytatása, Thor: The Dark World címmel.

Thornak ezúttal nemcsak a Földet, hanem mind a kilenc királyságot meg kell mentenie egy veszedelmes gonosztól, aki az egész univerzumot uralni akarja. Thor rendületlenül küzd a kozmosz rendjének helyreállításáért, de egy ősi faj és vezetőjük, a bosszúszomjas Malekith ismét sötétségbe taszítja az univerzumot. Thor ismét összefog Jane Fosterrel és mindent kockára tesz, hogy legyőzzön egy olyan ellenséget, akivel szemben még Odin és Asgard is elbukott. @Luke

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr594853002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása