Croodék igazi modern család. Abban az ősi, elfeledett korban élnek, amikor a természet még kísérletező szakaszában van: fura lények és növények veszi körül vagy próbálják megenni őket, és ők nem hagyják magukat. Sokáig nem dugják ki az orrukat a barlangjukból, de egy szerencsétlen baleset következtében kénytelenek előjönni, és attól kezdve számukra csupa kaland, meglepetés és váratlanul felbukkanó húsevő az élet. Azután találkoznak egy fiatalemberrel, aki született kísérletező. Ráadásul megtetszik neki a család kamaszlánya – és vele együtt szeretné felfedezni ezt a folyton fejlődő, ismeretlen, de nagyon érdekes világot.

A Shrek és a Madagaszkár alkotói ismét zseniális figurákkal, különleges környezettel és nagyon sok poénnal rukkolnak elő: ez az animációs vígjáték minden korosztálynak egyaránt a kedvence lesz.

http://img1.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/16927161_b45d36076dd394fc7f2e1307a44de86d_m.jpg

Eredeti hangok: Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone, Catherine Keener,
Clark Duke. Zene: Alan Silvestri Fényképezte: Yong Duk Jhun Látvány: Christophe
Lautrette. Írta és rendezte: Kirk De Micco, Chris Sanders.

The Croods - Trailer with Directors Chris Sanders & Kirk DeMicco

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr374813683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása