Hírek röviden 09.27.

Címkék: hírekröviden

2012.09.27. 13:26

  • A Thor: The Dark Wold sokkal komplexebb lesz az első résznél, és az is elképzelhető, hogy Asgard mind a kilenc királyságát láthatjuk majd.
  • Tim Burton elárulta, hogy már zajlanak a Beetlejuice 2 előkészületei, melyek kidolgozásában ő is aktívan részt vállal.
  • Todd Phillips rendesen elkanyarodik a Másnaposok irányától, ugyanis ő fogja rendezni Linwood Barclay Trust Your Eyes című thrillerregényének filmadaptációját.
  • Justin Timberlake kapta a The Last Drop című dramedy főszerepét, és egy alkoholproblémákkal küzdő étteremkritikust fog alakítani, aki miután beleszeret egy nőbe, rájön, hogy le kell szoknia káros szenvedélyéről.
  • Richard Kelly (Donny Darko) fogja írni és rendezni az igaz történet alapján készülő Amicust, mely egy könyv alapján eltervezett hármasgyilkosságot mutat be. Nicolas Cage az üggyel foglalkozó ügyvédet fogja alakítani.
  • George C. Wolfe kapta a You're Not You rendezői posztját, mely két nő különös barátságát mutatja be. Az egyik főszerepre Hilary Swank írt alá.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr1004806311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása