Ebben a futurisztikus akcióthrillerben az időutazás már valóság -- ám illegális, és kizárólag a feketepiacon kínálják. Ha a maffia meg akar szabadulni valakitől, az illetőt harminc évvel visszaküldik a múltba, 2044-be, ahol egy jövőgyilkos, mint Joe (Joseph Gordon-Levitt), elintézi. Joe egyre gazdagabb, fényesebb életet él… egészen addig, amíg a maffia el nem dönti: a bérgyilkosnak saját jövőbeli énjével (Bruce Willis) kell végeznie. De Joe elvéti a lövést, és kíméletlen hajszába kezd, hogy mentse életét, és megölje áldozatát…

Joseph Gordon-Levitt harmadik alkalommal dolgozik együtt Rian Johnson író-rendezővel, aki ismét egy különleges hangulatú, izgalmas képi világú filmet álmodott vászonra. A Beépülve misztikus krimi után Johnson Levittnek ajánlotta fel készülő sci-fijének a főszerepét, akinek jövőbeni énjét Bruce Willis kelti életre. (feliratos előzetes)

Bemutató dátuma: 2012. szeptember 27. (Forgalmazó: Pro Video Film & Distribution Kft.)

http://img1.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/16826547_055debd0cb7891ca349dead7fedd90ce_l.jpg

További információ, hogy a budapesti Sugár Moziban már szerdáról csütörtökre virradó éjjel (0.01-től) megnézhetitek a Looper - A jövő gyilkosa filmet a nagyszerű Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Jeff Bridges és Emily Blunt főszereplésével. (további infók a filmről)

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr84800073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása