Kijött John Luessenhop (Tökéletes bűnözők) Texas Chainsaw 3D c. filmjének bemutatója, melyet a Lionsgate január 4-én mutat be az amerikai mozikban  Alexandra Daddario, Tania Raymonde, Trey Songz, Keram Malicki-Sanchez, Shaun Sipos, Thom Barry, Paul Rae, Scott Eastwood, Richard Riehle, Gunnar Hansen, Marilyn Burns, John Dugan, Bill Moseley és Dan Yeager főszereplésével. 

John Luessenhop filmje ott folytatja a gyilkos Sawyer család történetét, ahol Tobe Hopper 1974-es klasszikusa véget ért. A texasi Newt városában járunk, ahol évtizedeken át tűntek el nyomtalanul emberek. A helyiek már régóta gyanították, hogy a Sawyer család lehet a felelős ezekért, és egy nyári napon gyanújuk be is igazolódott, amikor egy fiatal lánynak sikerült megszöknie Sawyerék házából, miután azok négy barátját megölték.A helyiek ezután felgyújtották a Sawyer házat, amelynek minden tagja odaveszett a tűzben. Legalábbis ezt hitték.

Több évtizeddel később és több száz kilométerre a gyilkosságok helyszínétől egy Heather nevű fiatal nő megtudja, hogy egy texasi birtokot örökölt nagyanyjától, akinek létezéséről még csak nem is tudott. Néhány barátjával útra kel, hogy megnézze az örökségét, egy félreeső helyen lévő viktoriánus korabeli birtokot. A házban azonban olyan szörnyűségek várnak rá, amire legszörnyűbb rémálmaiban sem gondolhatott. @Luke

texas-chainsaw-3d-poster.jpg

http://img1.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/16722261_88491c202b570998ece968be4e452354_xl.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr824775631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása