Tegnap óta zajlanak a várva várt Futótűz forgatási munkálatai Georgia állam fővárosában, Atlantában, majd Hawaii-on folytatódik a forgatás ez év decemberében, ahol a tengerparti és a dzsungel jeleneteket fogják rögzíteni. Az éhezők viadala: Futótűz című filmet világszerte 2013. november 22-én mutatják be, olyan sztárok szereplésével mint Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Lenny Kravitz, Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Stanley Tucci és Donald Sutherland.

http://img1.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/16701593_7c8f5b80ceaca00d314a52c5202b5129_m.jpg

Az éhezők viadala birodalomról:

Az éhezők viadala franchise első része eddig már több mint 408 millió dollárt hozott az észak-amerikai mozi kasszáknál, és közel 700 millió dollárt világszerte. A széria első kötete mostanában érte utol Harry Pottert a mindenidők legtöbb példányszámban eladott könyvszéria Amazon-ranglistán, beleszámítva a nyomtatott és  e-könyvekként eladott példányszámokat is. Csak az Amerikai Egyesült Államokban több mint 50 millió nyomtatott példányt adtak el Az éhezők viadalából. A DVD és BD megjelenés hétvégéjén körülbelül 3.8 millió kópia fogyott.  Az észak-amerikai mozis nézetettsége pedig bizony elég volt ahhoz, hogy mindenidők 13. legnagyobb észak-amerikai mozis bevételét produkálja.

A 2013-as Futótűz premier után előreláthatólag a záró kötet két része, Az éhezők viadala: A kiválasztott 1. rész 2014 novemberében, a záró film, Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. rész pedig 2015 novemberében kerül a mozikba.

Az éhezők viadala: Futótűz

Katniss Everdeen a 74. Éhezők viadala győzelme után biztonságban visszatér szülővárosába, győztes társával Peeta Mellarkkal. Sikerük azonban azt jelenti, hogy hátrahagyva családjukat és barátaikat útra kell kelniük, hiszen részt kell venniük a Győztesek körútján. Útközben Katniss már látja, hogy lázadás készül, de a Kapitólium még mindig erős kézben tartja a 12 körzetet, Snow elnök pedig belefogott a 75. Éhezők Viadala előkészületeibe, ami egy olyan életre-halálra szóló verseny, mely örökre megváltoztathatja Panem országát.


Az éhezők viadala második részét, a Futótűzt Francis Lawrence rendezi, nevéhez olyan filmek fűződnek mint a Legenda vagyok, Vizet az elefántnak, Constantine – A démonvadász. A produceri munkálatokat Nina Jacobson és Jon Kilik végzi.

Az éhezők viadala: Futótűz bemutatója 2013. november 22-én lesz. via Fórum Hungary.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr834770830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása