Új bemutatót kapott a Felhőatlsz (Cloud Atlas) c. adaptáció. Az alkotás azt mutatja be, hogy hogyan hatnak egymásra az emberi életek, a tettek és azok következményei a múltból kiindulva a jelenen át egészen a jövőig? Minden mindennel összefügg? Akció, rejtély és romantika szövi át a történetet, melyben egy gyilkos hőssé alakul át, egy egyszerű jótett pedig forradalmat inspirál a távoli jövőben. A film hazai bemutatója: 2012. november 22. (Forgalmazó: Budapest Film)

Új bemutatót kapott a Felhőatlsz (Cloud Atlas) c. adaptáció. Az alkotás azt mutatja be, hogy hogyan hatnak egymásra az emberi életek, a tettek és azok következményei a múltból kiindulva a jelenen át egészen a jövőig? Minden mindennel összefügg? Akció, rejtély és romantika szövi át a történetet, melyben egy gyilkos hőssé alakul át, egy egyszerű jótett pedig forradalmat inspirál a távoli jövőben.A film hazai bemutatója: 2012. november 22. (Forgalmazó: Budapest Film)
Az alkotás azt mutatja be, hogy hogyan hatnak egymásra az emberi életek, a tettek és azok következményei a múltból kiindulva a jelenen át egészen a jövőig? Minden mindennel összefügg? Akció, rejtély és romantika szövi át a történetet, melyben egy gyilkos hőssé alakul át, egy egyszerű jótett pedig forradalmat inspirál a távoli jövőben. A film hazai bemutatója: 2012. november 22. (Forgalmazó: Budapest Film)Új bemutatót kapott a Felhőatlsz (Cloud Atlas) c. adaptáció. Az alkotás azt mutatja be, hogy hogyan hatnak egymásra az emberi életek, a tettek és azok következményei a múltból kiindulva a jelenen át egészen a jövőig? Minden mindennel összefügg? Akció, rejtély és romantika szövi át a történetet, melyben egy gyilkos hőssé alakul át, egy egyszerű jótett pedig forradalmat inspirál a távoli jövőben.A film hazai bemutatója: 2012. november 22. (Forgalmazó: Budapest Film)

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr894847620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása