A BIG BANG MEDIA KFT. október 11-én mutatja be Az őrjárat vége (End of Watch) c. rendőrös filmet. Jake Gyllanhaal és Michael Peña két fiatal Los Angeles-i rendőrtisztet alakítanak ebben a családról, szeretetről, barátságról és bátorságról szóló történetben. A feladatuk nem más, mint a város legdurvább utcáinak rendben tartása.

A filmet végig a rendőrök és a járókelők kamerái, valamint a biztonsági kamerák felvételein keresztül láthatjuk, így első kézből tapasztalhatjuk meg azt a küzdelmet, amit a Los Angeles-i rendőröknek és szeretteiknek nap mint nap meg kell vívniuk.

A BIG BANG MEDIA KFT. október 11-én mutatja be az End of Watch c. rendőrös filmet. Jake Gyllanhaal és Michael Peña két fiatal Los Angeles-i rendőrtisztet alakítanak ebben a családról, szeretetről, barátságról és bátorságról szóló történetben. A feladatuk nem más, mint a város legdurvább utcáinak rendben tartása.
A filmet végig a rendőrök és a járókelők kamerái, valamint a biztonsági kamerák felvételein keresztül láthatjuk, így első kézből tapasztalhatjuk meg azt a küzdelmet, amit a Los Angeles-i rendőröknek és szeretteiknek nap mint nap meg kell vívni

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr604846947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása