Hírek röviden 08.16.

Címkék: hírekröviden

2012.08.16. 12:28

- Robert Downey Jr. könnyebb bokasérülést szenvedett, így egy kis időre leállt a Vasember 3 forgatása.

- James Mangold elmondta, hogy a The Wolverine-ben több nyelven is megszólalnak majd bizonyos szereplők, melyek közül az egyik alighanem a japán lesz.

- A Universal módosította néhány filmje premierjének dátumát: a 47 Ronin 2013. február 8. helyett 2013. december 25-re, az Identity Thief 2013. május 10 helyett február 8-ra került át. A 2 Guns premierjét pedig 2013. augusztus 16-ra tűzték ki.

- Morris Chestnut és Robert Emms szerepet kaptak a Kick-Ass 2: Balls to the Wallsban.

- Willem Dafoe és Matt Damon lesznek Chris Brinker első rendezése, a Whiskey Bay főszereplői, mely egy neonáciról szól, akit lekapcsolnak, ám szabadságáért cserébe vállalja, hogy beépül korábbi bandájába és segíti a rendőrség munkáját.

- Tom Hardy és Michael Shannon szerződtek le The Long Red Road című színdarab filmváltozatának főszerepeire. A dolog érdekessége, hogy a színpadi változat főszerepét is Hardy játszotta.

- Edward Zwick fogja rendezni az igaz történetet feldolgozó Pawn Sacrifice-ot, melyben Tobey Maguire a fiatal sakkozótehetséget, Bobby Fischert fogja alakítani, akinek meg kell küzdenie az orosz bajnok Borisz Szpaszkijjal.

- Michael R. Roskam fogja rendezni a The Tigert, melyben egy tigris gyilkolássza egy elszigetelt kis orosz falu lakosságát.

- Willem Dafoe-é lehet az A Most Wanted Man egyik főszerep, mely egy csecsen muszlimról szól, aki Hamburgba utazik, ahol akaratán kívül egy világméretű összeesküvés részesévé válik.

- Carey Mulligan lesz a Nancy és Danny női főszereplője, aki azért, hogy visszavágjon gimis szerelmének, gyorsan összejön egy dúsgazdag férfival.

- Jake Gyllenhaal kapta a Mississippi Grind egyik főszerepét, és egy szerencsejátékost fog alakítani, aki társával együtt megpróbálja visszanyerni azt a pénzt, amit elveszítettek.

- Zoe Saldana fogja alakítani Nina Simone énekesnőt a Nina című életrajzi filmben. Clifton Henderson menedzser szerepére David Oyelowo írt alá.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr464845054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása