Az Apádra ütök rendezője ismét a komédia nagyágyúival forgat, és elképesztően vicces! A főszerepben: Will Ferrel, Zach Galifianakis, és Jason Sudeikis!

Egy baklövéssel kezdődik minden. Cam Brady (Will Ferrell) nagyon régi kongresszusi képviselő, mégis hibázik egy nagyot, és két régi támogatója – két nagy cég vezetője – úgy dönt, lecserélik az emberük.
És egy újabb baklövéssel folytatják: jelöltjük a leglehetetlenebb, legalkalmatlanabbnak tűnő fura bogár (Zach Galifianakis), de legalább helyi ember. Egy jó tanácsadó, egy gátlástalan kampánymenedzser meg némi összeköttetés segítségével még belőle is esélyest faraghatnak.
A terv működik. A választások közelednek, a két jelölt döntetlenre áll: és ahogy a feszültség nő, egyre gátlástalanabb, erkölcstelenebb, vadabb és őrültebb módszerrel próbálják legyűrni, átvágni, csapdába csalni meg hátba támadni ellenfelüket. Aki feljebb akar jutni, annak lejjebb kell ereszkednie: és mindig van még lejjebb…

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr114845006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása