Hírek röviden 08.08.

Címkék: hírekröviden

2012.08.08. 13:33

- Hamarosan megjelenik Amerikában az ötlemezes Indiana Jones BluRay gyűjteményen, melyen többórányi extra is helyet kap. Az egyik legérdekesebbnek az a dokumentumfilm ígérkezik, amelyet Az elveszett frigyláda fosztogatói forgatásán készítettek, és eddig sehol sem volt látható.

- Bob Iger, a Disney vezérigazgatója bejelentette, hogy Joss Whedon fogja írni és rendezni a Bosszúállók 2-t, valamint egy marveles karaktereket felvonultató tévésorozat elkészítésében is részt fog venni.

- A Marvel és a Fox cáfolta, hogy Galactus és Az ezüst utazó karakteréért cserébe tovább maradhatnának a Foxnál a Daredevil jogai.

- Meta Golding kapta Enobaria szerepét a Futótűzben. A karakter egy korábbi Éhezők viadala győztes, aki a 75. jubileumi játékokon ismét részt vesz.

http://img2.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/16348043_9dfe696bb8a916a571028d660fe9b54c_l.jpg

- Julianne Hough kapta a Time and a Half női főszerepét, és egy friss diplomás nőt fog alakítani, aki elvállal egy részmunkaidős állást, ám kiderül, hogy korábbi nagy szerelme szintén ott dolgozik. A forgatókönyvet Diablo Cody írta.

- Christopher McQuarrie újraírja a Without Remorse című Tom Clancy adaptációt, melyet valószínűleg ő is rendez majd.

- Sheldon Turner adaptálja filmmé Richard Clarke Scorpion's Gate című regényét, melynek története Szaúd-Arábiában játszódik, ahol egy rezsim vezetői nukleáris fegyvereket készülnek bevetni.

- A 4. rész után a Die Hard 5-ben is szerepelni fog Mary Elizabeth Winstead, aki John McClaine lányát alakítja.

- Jonathan Rhys Meyers is szerepet kapott A végzet ereklyéi: Csontvárosban. A forgatás a hónap vége felé kezdődik.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr664845017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása