Hírek röviden 08.02.

Címkék: hírekröviden

2012.08.02. 14:08

- Bryan Singer bejelentette, hogy az X-Men: Az elsők folytatásának címe X-Men: Days of Future Past lesz, és lesznek kapcsolatok a korábbi X-Men filmekkel.

- Christopher Eccleston kapta Malekith szerepét a Thor: The Dark Worldben, aki nem más, mint a svartalfheimi sötét elfek vezetője.

- Kyle Newman (Fanboys - A rajongók háborúja) Chewie címmel tervez filmet készíteni Peter Mayhemről, aki Chewbaccát alakította a Csillagok háborújában.

- William Teitler, az eredeti film producere jelen lesz a Jumanji reboot elkészítésénél is.

- Ridley Scott valamikor 2014-2015-re elkészíti a Prometheus 2. részét.

- Will Smith és Russell Crowe után William Hurt is aláírt Akiva Goldsman első rendezéséhez, a Winter's Tale-hez.

- A Phase 4 Films fogja forgalmazni a Mark Hamill főszereplésével készülő Sushi Girl című bosszúállós thrillert. A történet egy rablóról szól, akit hat éven után engednek ki a börtönből. Barátai, akik szintén részt vettek a rablásban, de neki köszönhetően megúszták a börtönt, vacsorát szerveznek a tiszteletére, melyen szusit szolgálnak fel egy nő testéről. A nő mozdulatlan és semmire sem reagál, ám amikor a rablók felszakítanak benne pár régi sebet, elszabadul a pokol.

- Paz Vega kapta Maria Callas szerepét a Grace of Monacóban, melyben Nicole Kidman fogja alakítani Grace Kellyt.

- Russell Brand kapta a Cupid című romantikus vígjáték főszerepét, és Kupidót fogja alakítani, aki azt a feladatot kapja, hogy hozzon össze egy tökéletes párt.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr614844985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása