Hírek röviden 08.01.

Címkék: hírekröviden

2012.08.01. 18:54

- Wes Craven és Steve Niles közösen készítenek horrorfilmet az ötrészes Coming of Rage című képregényből.

- Lehet, hogy mégiscsak Marc Webb rendezi A csodálatos pókember 2-t, mert bár szerződése szerint a következő filmjét a Fox Searchlightnak kellene leforgatnia, a stúdió engedné neki, hogy előtte elkészítse a Pókember filmet, ha cserébe egy két filmre szóló szerződést köt velük.

- Jon M. Chu a legesélyesebb a Mattel játékok alapján tervezett Masters of Universe megrendezésére.

- Két új színésszel bővült A halál ereklyéi: Csontváros stábja: Aidan Turner Luke-ot, CCH Pounder pedig Madame Dortheát fogja alakítani.

- Steve Pink szerződött le a Tapló télapó 2 rendezői posztjára. Billy Bob Thornton visszatér a főszerepben.

- Jason Statham után James Franco is aláírt a Homefront című thrillerhez, melyet Gary Fleder rendez Sylvester Stallone forgatókönyvéből. A történet egy kábítószer ellenes ügynökről szól, aki megpróbálja megóvni családját egy drogkartell vezetőjétől.

- Diane Lane kapta a Laura Lippman regényéből készülő Every Secret Thing főszerepét.

- Miles Teller és Annaleigh Tipton lesznek a Two Night Stand című vígjáték főszereplői, és két fiatalt alakítanak majd, akik csak egy egyéjszakás kalandot terveznek egymással, de még ezt is azonnal megbánják. Csakhogy egy hatalmas hóvihar miatt további egy napra a szobában rekednek.

- B.J. Novak is szerepet kapott a Saving Mr. Banksben.

- A Warner Bros. csapott le Jamie McGuire Beautiful Disaster című ifjúsági regényének megfilmesítési jogaira. A történet főhőse egy főiskolás lány, aki különös alkut köt egy rejtélyes, tetovált rosszfiúval.

- Hugh Jackman és Lee Daniels lesznek a valós események alapján készülő Orders to Kill főszereplői. A történet egy ügyvédet mutat be, aki szerint nem feltételezett gyilkosa végzett Martin Luther Kinggel, hanem az amerikai kormány rendelte el a kivégzését, amiért nyíltan ellenezte a vietnami háborút.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr454844972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása