Hírek röviden 07.26.

Címkék: hírekröviden

2012.07.26. 13:22

- Hivatalosan is megkapta az R-es korhatár besorolást az Expendables 2, így mindenki fellélegezhet: a folytatás is hasonlóan véres és akciódús lesz, mint az első volt.

- Sharlto Copley egy interjúban megemlítette, hogy az Oldboy remake hű lesz az eredeti filmhez, és Chan-wook Park jellegzetes sötét hangvételét is átveszik.

- Most már maga Peter Jackson is azt mondta, hogy valóban gondolkozik rajta, hogy trilógia legyen A hobbitból.

- Az Ocean's Elevenből ismert Eddie Jemison csatlakozott a kizárólag magánszemélyek hozzájárulásaiból finanszírozott High & Outside: A Baseball Noir című film stábjához.

- Hamarosan megkezdődik a Nick Cassavettes rendezésében készülő Cali forgatása, és a férfi szerepre Alex Pettyfert sikerült megszerezni. A női főszerepre már korábban aláírt Kristen Stewart.

- Paul Giamatti, Jason Schwartzman és Ruth Wilson is leszerződtek a Saving Mr. Bankshez, melyben annak történetét ismerhetjük meg, hogyan próbálta megszerezni Walt Disney P.L. Traverstől a Mary Poppins megfilmesítési jogait.

- Adam Sandler produkciós cége, a Happy Madison égisze alatt fog elkészülni a népszerű animációs és élőszereplős részeket is tartalmazó rövidfilm, a Bad Toys II filmváltozata, amely vélhetően szintén hibrid lesz.

-Vince Vaughn lesz a főszereplője és a producere a Ridley Pearson regénye alapján készülő The Risk Agentnek, melyben egy végrehajtási vállalatot ismerhetünk meg, akik megpróbálják megmenteni egyik ügyfelüket Sanghajban.

- Doug Liman kapta a romantikus-időutazós Time and Again rendezői posztját.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr734844925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása