Hírek röviden 07.25.

Címkék: hírekröviden

2012.07.25. 14:12

- A Warner a tervezett szeptemberi időpontról jövő januárra szeretné áttenni a Gengszterosztag premierjét, ugyanis addig újraforgatnák azt a jelenetet, melyben a gengszterek egy moziban nyitnak tüzet. Ez persze A sötét lovag - felemelkedés denveri bemutatóján történt lövöldözést figyelembe véve érthető, ugyanakkor egyes vélemények szerint ez a jelenet a film egyik kulcsmomentuma.

- Bár Peter Jackson nemrég kijelentette, hogy nem tervez trilógiát A hobbitból, néhány belsős munkatárs mégis tudni véli, hogy igenis jó esély van egy harmadik részre is, amennyiben mindenről sikerül megállapodni.

- A The Jeffersons című sorozatból ismert Sherman Hemsley 74 éves korában elhunyt El Pasói otthonában.

- Immár jOBS címen fut az Ahston Kutcher főszereplésével készülő Steve Jobs életrajzi film, melynek megtalálták a zeneszerzőjét is Lucas Vidal személyében.

- Tyler Labine, Damon Wayans Jr. és Lucy Punch főszereplésével megkezdődött a Someone Marry Barry című vígjáték forgatása. A történet egy baráti társaságról szól, akik megpróbálnak barátnőt találni Barry nevű haverjuknak. Barry azonban hamarosan megismerkedik egy nővel, aki teljesen olyan, mint ő, így a barátokra egy minden eddiginél nehezebb kihívás vár.

- Jon Favreau egy ügyvédet fog alakítani a The Wolf of Wall Streetben.

- Ric Roman Waugh kapta a Deepwater Horizon rendezői posztját, mely a 2010. április 20-án bekövetkezett olajszivárgás eseményeit dolgozza fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr854844922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása