Hírek röviden 07.19.

Címkék: hírekröviden

2012.07.19. 13:43

- Megszakadtak a tárgyalások a 20th Century Fox és Jessica Biel között, így másik színésznőt keresnek Viper szerepére a The Wolverine-hoz.

- Amy Adams kapta az American Bullsh*t női főszerepét.

- Alfred Gough és Miles Millar, a Smallville készítői újraírják a The Machine forgatókönyvét, melyben Vin Diesel egy robotharcost alakít majd, akit egy kisfiú kelt életre.

- Kevin Kline-nal kialakult a Last Vegas főszereplőnégyese. Rajta kívül Robert De Niro, Michael Douglas és Morgan Freeman tűnnek majd fel a vígjátékban.

- Robin Williams fogja alakítani Dwight Eisenhowert a Eugene Allenről szóló The Butler című életrajzi filmben. Allen 35 évig szolgált komornyikként a Fehér Házban.

- A New Line-nak a Loston is dolgozó Carlton Cuse-t kérte fel, hogy írja meg a San Andreas: 3D című katasztrófafilm forgatókönyvét. A történet egy apáról szól, aki lánya keresésére indul egy hatalmas pusztításokat végző földrengés után.

- Gwyneth Paltrow az első számú esélyes a Blood, Bones and Butter főszerepére, melynek alapját Gabrielle Hamilton emlékiratai képezik, melyekben elmeséli, hogyan vált belőle mesterszakács.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr514844887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása