Hírek röviden 07.15.

Címkék: hírekröviden

2012.07.15. 14:43

- Edgar Wright megmutatott egy rövid részletet az Ant Man tesztfelvételeiből, bár ezeken leginkább csak a kék háttér látszott, és színészek sem szerepeltek benne.

- A Marvel két folytatásfilm alcímét is bejelentette tegnap a Comic-Conon: az Amerika kapitány 2. része a The Winter Soldier, a Thor 2 pedig a The Dark World nevet kapta. Emellett Shane Black rendező megerősítette, hogy Ben Kingsley fogja játszani a Mandarint a Vasember 3-ban. Emellett pedig az is kiderült, hogy valóban a Guardians of the Galaxy a Marvel 2014. augusztus 14-re tervezett filmje, és animációs lesz majd.

- Guillermo Del Toro és Ron Perlman azt mondták a Comic-Conon, hogy mindketten nagyon szeretnék a Hellboy 3-t, és mindent megtesznek, hogy össze is jöjjön.

- Nem meglepő: Seth MacFarlane megemlítette, hogy szívesen elkészítené a Ted 2. részét.

- Quentin Tarantino azt nyilatkozta, hogy a Django elszabadul akár a Shaft előzményfilmjének is tekinthető, Jamie Foxx pedig azt említette meg, hogy felnövése során tapasztalt hasonló dolgokat, mint amilyeneket a filmben Django.

- Tegnap a Comic-Conon levetítették a Bosszúállók BluRay egyik extráját, a One Shot: Item 47-t, melyet maga Robert Downey Jr. konferált fel a Vasember 3 forgatásáról a mosdóban ülve, és viccesen megjegyezte Shane Black egyik korábbi filmjére, a Halálos fegyverre utalva, hogy most is forgathatnának egy WC-ből menekülős jelenetet.

- Scott Waugh fogja rendezni a népszerű online játék, a Hawken filmváltozatát, melyben a játékosok óriás, robotszerű harcosokat irányítanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr844844847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása