Hírek röviden 06.23.

Címkék: hírekröviden

2012.06.23. 12:52

- Mia Wasikowska és Zoe Aggeliki a legesélyesebbek Johanna Mason, a hetedik kerület játékosának szerepére a Futótűzben.

- Novemberben kezdődött volna A cingár férfi remake forgatása Johnny Depp főszereplésével, de a Warner Bros. sokallja a tervezett 100 milliós gyártási költséget, így határozatlan időre elnapolták a munkálatokat, amíg nem sikerül ebből lefaragniuk valahogyan.

- A jövő év elején kezdődik a Need for Speed film forgatása Scott Waugh rendezésében, premier pedig majd 2014-ben.

- Steve Carell, Toni Collette, Liam James és Sam Rockwell után ezúttal Rob Corddry, Amanda Peet és Maya Rudolph írtak alá a The Way, Way Back című vígjátékhoz.

- Cobie Smulders a They Came Togetherben és a Safe Havenben is kapott egy-egy szerepet.

- Marcia Gay Harden lesz a The Librarian főszereplője, és egy olyan nőt fog alakítani, aki egy Costa ricai nyaralás során elhatározza, hogy új életet kezd.

- Casey Affleck a Texas Rangers sztárjáról, Josh Hamiltonról tervez életrajzi filmet készíteni, melyben elsősorban azt mutatja majd be, hogyan győzte le a férfi a drogfüggőségét.

- Aaron Eckhart fogja alakítani az Egyesült Államok elnökét az Olympus Has Fallenben.

- Rob Reiner fogja rendezni a You Belong to Me című thrillert, melyben egy pszichiáter megszegi az aranyszabályt, és elkezd saját magáról beszélni betegeinek.

- A Teen Wolf című sorozatból ismert Dylan O'Brien szerepelni fog Vince Vaughn és Owen Wilson oldalán a The Internship című vígjátékban.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr674844668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása