Hírek röviden 06.21.

Címkék: hírekröviden

2012.06.21. 13:23

- Ismét újabb fejlemények történtek a Jurassic Park 4-nél: A majmok bolygója - Lázadás írópárosát, Rick Jaffát és Amanda Silvert kérték fel, hogy írjanak új forgatókönyvet a filmhez.

- Guillermo Del Toro azt nyilatkozta, hogy a Pacific Rim szörnyei Tookióban, Hongkongban és San Franciscóban is fognak pusztítani.

- Jim Carrey kiszállt a Dumb és Dumber 2-ből, ugyanis mint mondta, nem érezte a lelkesedést a stúdióban a projekt iránt, ráadásul a forgatókönyv is nagyon ostoba lett szerinte.

- Valamikor 2013 nyarán jelenik majd meg DVD-n és BluRayen A hobbit: Váratlan utazás, melyen az egyik extra egy Új-Zélandot bemutató úti film lesz.

- A Kés/Alatt című sorozatból ismert Julian McMahon szerepet kapott a Paranoia című thrillerben.

- Jim Parsons és Rihanna lesznek a CGI technológiával készülő Happy Smekday! főszereplői, melynek története egy idegen fajról szól, akik ellenségeik elől a Földre menekülnek. Csakhogy egyikük véletlenül ellenségeik tudtára adja, hogy itt vannak, ezért egy fiatal lány társaságában menekülni kényszerül.

- Rob Reiner alakíthatja Leonardo DiCaprio karakterének apját a The Wolf of Wall Streetben.

- Noureen DeWulf lesz Paul Rudd asszisztense a They Came Together című romantikus vígjátékban.

- Ivan Reitman fogja rendezni a Draft Day című vígjátékot, melyben a Buffalo Bills csapatát ismerhetjük meg, akiknek menedzsere elhatározza, hogy az átigazolási időszak során megszerez egy sztárjátékost.

- Edward James Olmos egy mexikói drogbárót fog játszani a 2 Guns című krimiben, melyben Mark Wahlberg és Denzel Washington is feltűnnek majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr254844653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása