Hírek röviden 06.16.

Címkék: hírekröviden

2012.06.16. 12:55

- Will Smith egy interjúban azt mondta, hogy akármilyen jó is lesz a forgatókönyv, ő nem szeretne részt venni a Legenda vagyok 2-ben.

- William Forsythe főszereplésével megkezdődött a Dühöngő bika 2 forgatása, amely egyszerre lesz előzményfilm és folytatás, ugyanis Jake LaMotta múltjából és jelenéből is láthatunk jeleneteket.

- Jonah Hill elvállalt egy kisebb szerepet a Django elszabadulban.

- Rosie Huntington-Whiteley fogja alakítani Tom Hardy karakterének egyik feleségét az öt közül a Mad Max: Fury Roadban.

- Noah Oppenheimer fogja írni a George Orwell regénye alapján készülő 1984 forgatókönyvét, melynek producerei Ron Howard és Brian Grazer lesznek.

- Shawn Levy lesz a producere a Monster Problemnek, ami egy Zombielandhez hasonló utazgatós film lesz egy szerelmi szállal a középpontban.

- Colin Farrel fogja alakítani a Mary Poppins alkotója, P.L. Travers apját a Saving Mr. Banksben, melyben Walt Disney szerepében Tom Hankset láthatjuk majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr444844628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása