Hírek röviden 06.15.

Címkék: hírekröviden

2012.06.15. 13:43

- Az Ubisoft a Paramounttal tárgyal egy Splinter Cell mozifilm elkészítéséről. Korábban a Warner is érdeklődött a projekt iránt, de ők végül hamar lemondtak róla.

- A Silver Nitrate Entertainment The True History of the Elephant Man címmel tervez filmet készíteni Michael Howell és Peter Ford Joseph Merrickről szóló életrajzi könyve alapján.

- Leonardo DiCaprio és Jonah Hill után Jean Dujardin is aláírt a The Wolf of Wall Street egyik szerepére.

- Judy Greer és Portia Doubleday csatlakoztak a Carrie remake stábjához.

- A Universal máris lecsapott Susan Spencer-Wendel még el sem készült könyvére, a Breathe Deeplyre. A hölgy egészen tavalyig bírósági tudósítóként dolgozott, de ekkor Lou Gehrig-kórt diagnosztizáltak nála, ami miatt rövidesen el fogja veszíteni az írás- és beszédkészségét, ezért Brett Witterrel közösen dolgozik a könyvön.

- Joe Cornish fogja írni és rendezni a Neal Stephenson regénye alapján készülő Snow Crash-t, mely egy számítógépes vírusról szól, ami a képernyőkön keresztül megfertőzi az emberek agyát.

- Benicio Del Toro kapta az AKA Jimmy Picard főszerepét, és egy indiánt fog alakítani, akin a II. világháborúból hazatérve pszichoszomatikus tünetek kezdenek megmutatkozni, ezért egy ismert francia orvoshoz megy, akivel a kezelések során jó barátokká válnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr504844619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása