Hírek röviden 06.13.

Címkék: hírekröviden

2012.06.13. 13:53

- Hugh Laurie kapta a Robotzsaru remake rosszfiújának, az OmniCorp vállalat vezérigazgatójának szerepét. Ez az a cég, amely Robotzsarut is létrehozta.

- Philip Seymour Hoffmannak ajánlották fel Plutarch Heavensbee, a 75. Éhezők viadala játékmesterének szerepét a Futótűzben.

- Jared Harrris főszereplésével megkezdődött a The Quiet One forgatása, mely egy professzorról szól, aki diákjai segítségével negatív emberi energiákból próbál meg létrehozni egy szellemet.

- Olivier Megaton fogja rendezni a Land of the Living című thrillert, melynek története egy fiatal reklámmendzsernőről szól, akit elrabolnak, ám sikerül megszöknie, és bosszút esküszik támadói ellen.

- Linday Lohan és az eddig pornószínészként ismert Paul Deen szerepet kaptak Paul Schrader The Canyons című filmjében, amelyben öt New York-i sikerre és gazdagságra vágyó fiatal történetét ismerhetjük meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr494844595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása