Hírek röviden 06.12.

Címkék: hírekröviden

2012.06.12. 14:36

- A Sony Pictures Animation és Adam Sandler produkciós vállalata, a Happy Madison közösen készítenek animációs filmet a népszerű Hasbro teherautóról, a Tonkáról.

- Tom Cruise azt nyilatkozta, hogy nagyon várja már, hogy visszatérjen Maverick szerepében a Top Gun 2-ben, és ismét beülhessen a vadászrepülőkbe.

- Chris Hemsworth lesz az In the Heart of the Sea főszereplője, mely egy hajóflotta igaz történetét meséli el, akiknek hajóját tönkrezúzta egy ámbráscet, és 90 napig hánykolódtak a tengeren, míg végül néhány matrózt sikerült megmenteni közülük.

- J.J. Abrams lesz a God Particle című sci-fi producere, mely egy kísérletről szól, ami miatt a Föld egyszerűen eltűnik.

- Penélope Cruz szerepelni fog a Ridley Scott rendezésében készülő The Counselorban, és nem meglepő módon ismét ő kapta a főszerepet Pedro Almodovar készülő új filmjében, a Los Amantes Pasajerosban.

- Ray Winstone kapta a gonosz szerepét a Noéban.

- A Paramount és a Bad Robot közösen készíti el a Wunderkind című thrillert, melynek története két nácivadászról, egy CIA és egy Moszad ügynökről szól, akik kénytelenek összefogni az akció sikerének érdekében.

- A Warner Arash Amelt kérte fel a Methuselah (Matuzsálem) forgatókönyvének megírására. A történet egy ezeréves férfiről szól, aki a túléléshez szükséges összes képességet elsajátította az idők során.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr14844587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása