Hírek röviden 06.07.

Címkék: hírekröviden

2012.06.07. 15:20

- Samuel L. Jackson aláírt a Robotzsaru remake stábjához, és egy Pat Novak nevű tévés műsorvezetőt fog alakítani.

- Michael Bay azt állítja, hogy a Transformers 4 már tényleg az utolsó film lesz számára a franchise-ból, és új robotokat, valamint új szereplőket is láthatunk benne.

- Anthony és Joe Russo fogják rendezni az Amerika kapitány 2-t.

- Jamie Foxx alakíthatja az Egyesült Államok elnökét a White House Down című thrillerben, melyben a Fehér házat terrortámadás éri.

- George Clooney fogja rendezni a The Yankee Commandante című valós történeten alapuló filmet, mely egy amerikai férfi történetét meséli el, aki segített megbuktatni a Fulgencia Bautista kubai diktátort.

- Ezúttal Joby Harold kezdett el dolgozni a The Twilight Zone forgatókönyvén. Ő a harmadik, aki megpróbálkozik ezzel a feladattal.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr864844562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2012.06.07. 17:51:05

Kíváncsi leszek az újabb Trans filmre.

Gabesz 2012.06.09. 14:03:17

Ez lesz az utolsò TF film... Ha csak a 4. rész nem keres még 1 milliòt:) Egyszer azt olvastam, hogy ùj trilògia lesz, de teljesen ùj szereplőkkel.
süti beállítások módosítása