Hírek röviden 06.06.

Címkék: hírekröviden

2012.06.06. 15:14

- A Warner felkérte Will Beallt (Gangster Squad), hogy írja meg a Justice League of America filmváltozatának forgatókönyvét, amely hasonlóan nagy dobásnak ígérkezik, mint a Bosszúállók.

- Még szuperhősök: a Marvelnek nagyon tetszik Mark Bailey forgatókönyve, így valószínűleg Black Panther kap következőleg saját filmet, amelyből siker esetén egy teljes franchise fejlődhet ki a Vasemberhez hasonlóan.

- Ma este kerül fel a netre a Django Unchained első előzetese, ha minden igaz, magyar idő szerint 22:30-kor.

- Clive Barker újraírja a Zombies Vs. Gladiators forgatókönyvet, melynek története az ókori Rómában játszódik, ahol egy sámánt készülnek kivégezni a Colosseumban, ám még előtte egy átokkal elszabadítja a világ első zombijait, és egy gladiátornak kell megakadályoznia, hogy elpusztítsák a várost.

- Jon Favreau a legesélyesebb a Jersey Boys című Broadway musical adaptációjának rendezésére.

- Jeremey Garelick fogja írni a Rendőrakadémia reboot forgatókönyvét, melyből Scott Zabielski rendezi majd a filmet.

- Paul Giamatti és Sarah Paulson szerepelni fognak a 12 Years a Slave-ben, melyben Chiwetel Ejiofor egy New York-i férfit alakít, akit elrabolnak és eladnak rabszolgának az 1840-es években.

- Tom Holland fog filmet rendezni Stephen King The Ten O'Clock People című novellájából, melynek története egy olyan férfiről szól, aki miután leszokik a dohányzásról, elkezdi meglátni, hogy sok rendőr, politikus és maga az elnök is valójában szörnyek emberi külsővel.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr684844556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása