Hírek röviden 05.31.

Címkék: hírekröviden

2012.05.31. 13:33

- Aaron Sorkin elmondta, hogy a Steve Jobs életrajzi film forgatókönyve nem a megszokott sémát fogja követni.

- Sylvester Stallone és Robert De Niro lesznek a Grudge Match című vígjáték főszereplői, és két kiöregedett bokszolót fognak megformálni, akik úgy döntenek, egy utolsó meccs erejéig visszatérnek a ringbe, hogy rendezzék a köztük lévő ellentéteket.

- A New Regency ismét elkezdett foglalkozni a Fraggle Rock című '80-as évekbeli bábsorozat filmváltozatával, és felkérték Jim Byrkitet és Alex Manugiant (Rango) a forgatókönyv megírására.

- Matthew Vaughn szeretné elkészíteni Max Barry Lexicon című thrillerregényének filmváltozatát, melynek története egy titkos társaságról szól, amelynek tagjait költőknek nevezik, és fegyverként használják a szavakat. A történet elsősorban két költő tiltott kapcsolatára fókuszál.

- Dominic Monaghan és Gary Oldman szerződtek le elsőként a Monster Butler című drámához,melynek középpontjában egy biszexuális sorozatgyilkos áll, aki végül rács mögé kerül.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr134844510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása