Hírek röviden 05.30.

Címkék: hírekröviden

2012.05.30. 16:50

- David Cronenberg már régóta szeretné elkészíteni a Maps to the Stars című filmet, és most már egy forgatókönyv is a rendelkezésére áll, sőt Robert Pattinson és Viggo Mortensen már alá is írtak a projekthez, amely két gyerekszínészről fog szólni, akiknek az életét tönkreteszi Hollywood.

- Armie Hammer, Garrett Hedlund és Taylor Kitsch az esélyesek Finnick Odair szerepére a Futótűzben.

- Michelle Pfeiffer aláírt Robert De Niro mellé a Malavita című maffiás thriller stábjához.

- Simon Pegg egy interjúban azt mondta, hogy nem Khan lesz a Star Trek 2 rosszfiúja.

- Carl Franklin fogja rendezni a City of Night című thrillert, melynek középpontjában egy újonc Los Angeles-i rendőr áll, akit egy veterán korrupt zsaru bajba kever, és így célponttá válik.

- Zac Efron, Leslie Mann, Jason Bateman, Goldie Hawn, Malin Akerman és Jason Sudeikis lesznek a This Is Where I Leave You főszereplői, mely egy vallástalan családról szól, akik azonban az apa halála után annak végakarataként kénytelenek sivát ülni, azaz egy hétig gyászolni az elhunytat.

- Gemma Arterton szerepelni fog a Runner Runnerben, mely az internetes játékok világában játszódik.

- Gillian Anderson, Haley Joel Osment, Victor Garber és Rufus Sewell lesznek az I'll Follow You Down főszereplői, mely egy eltűnt tudósról szól, akit családja megpróbál megtalálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr104844508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása