http://img1.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/15597815_3192286e493581b6e26f8e862de472e3_xl.jpgAz amerikai polgárháború kitörése előtt két évvel játszódó Django elszabadul főszerepét az Oscar®-díjas Jamie Foxx alakítja. Ő kelti életre Djangót, akit korábbi tulajdonosai annyira megkínoztak, hogy végül egy német származású fejvadász, dr. King Schultz (az Oscar®-díjas Christoph Waltz) kezei közé kerül. Schultz éppen a gyilkos Brittle fivéreket üldözi, és csak Django vezetheti őt nyomra. A szokatlan módszereiben bízó Schultz megvásárolja a rabszolgát, és felajánlja neki: felszabadítja, ha segít neki elkapni a Brittle-fiúkat – élve vagy halva. A doktor be is tartja ígéretét, ám Django mégis vele marad. Együtt, egyre tökéletesebb módszerekkel fogják el az amerikai Dél legveszélyesebb bűnözőit. De a fekete férfit igazából egyetlen cél mozgatja: a feleségét (Kerry Washington) egy rabszolgapiacon látta utoljára, és ő fel akarja kutatni és meg akarja menteni Broomhildát. A nyomok végül Calvin Candie-hez (az Oscar®-díjra jelölt Leonardo DiCaprio), a Candyland nevű hírhedt ültetvény tulajdonosához vezetik a párost, ahol egy Ace Woody nevű kiképző irányításával egymás ellen harcoló gladiátorokat nevelnek a rabszolgákból. Django és Schultz néhány hazugság segítségével bejut a birtokra, de felkeltik Candie hű rabszolgája, Stephen (az Oscar®-díjra jelölt Samuel L. Jackson) gyanúját, aki minden lépésüket figyeli, és végül csapdába csalja őket.
Ahhoz, hogy a két férfi meg tudja szöktetni Broomhildát, el kell dönteniük, mi a fontosabb számukra: a függetlenség vagy az összetartás, az önfeláldozás vagy a túlélés…

A Django elszabadul című filmet az Oscar®-díjas Quentin Tarantino írta és rendezte, producerként Stacey Sher, Pilar Savone és Reginald Hudlin működött közre, az executive produceri feladatokat Harvey és Bob Weinstein, Michael Shamberg, Shannon McIntosh és James Skotchdopole látta el. A Django elszabadul az Egyesült Államokban 2012. december 25-én, Magyarországon előreláthatólag 2013 elején kerül a mozikba. A filmet a Sony Pictures gyártja, hazánkban az InterCom Zrt forgalmazza.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr854844506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása