Hírek röviden 05.26.

Címkék: hírekröviden

2012.05.26. 12:27

- A Prometheus előtt lesz látható a Django Unchained első előzetese.

- Brie Larson, Olivia Wilde és Owen Wilson lesznek a Squirrels to the Nuts című vígjáték főszereplői, melynek története egy Broadway rendezőről szól

- A Warner Bros. The Wind Blows címmel tervez sci-fit készíteni egy űrbeli kolóniáról, és a forgatókönyv megírására már fel is kérték David Koeppet.

- A Relativity Media és az EuroCorp összefogott, hogy közösen elkészítsenek két filmet, a Malavitát és a Three Days to Killt. Előbbi egy maffiacsaládról szól, akik a tanúvédelmi program keretén belül visszakerülnek Normandiába. A főszerepben Robert De Nirót láthatjuk majd, az előkészületi munkálatok júniusban kezdődnek. A Three Days to Kill pedig egy Ethan Runner nevű titkos ügynökről szól, aki megtudja, hogy haldoklik, ezért úgy dönt, visszavonul, hogy hátralevő idejét a családjával tölthesse. Az ügynökség azonban felajánl neki egy titkos gyógyszert, amely megmentheti az életét, de cserébe el kell vállalnia egy utolsó küldetést. A forgatókönyvön Adi Hasak és Luc Besson dolgozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr414844488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása