Hírek röviden 05.24.

Címkék: hírekröviden

2012.05.24. 12:03

- A G.I. Joe 2 premierjét pár héttel a bemutató előtt átrakták 2013. márciusára, a hivatalos indoklás szerint azért, hogy átkonvertálhassák 3D-ssé. Az így megüresedett június 29-i helyét a Ted veszi át, amelyet így 3 héttel korábban láthatnak az amerikaiak.

- Gary Oldman fogja alakítani a Robotzsaru remake-ben azt a Norton nevű tudóst, aki létrehozza a címszereplőt.

- Josh Trank fogja rendezni a Shadow of the Colossus című videojáték adaptációt, melyben a főhős végső elkeseredésében egy démontól kér segítséget, hogy támassza fel elhunyt szerelmét. Csakhogy ennek ára van: hősünknek hatalmas kőszörnyeket kell legyőznie.

- Mia Wasikowska lesz a Tracks című igaz történeten alapuló film főszereplője, és egy olyan nőt fog alakítani, aki 1977-ben mintegy 1600 mérföldet utazott tevéken Ausztrálián át.

- Scott Waugh szerződött le a Need For Speed film rendezői  posztjára, és a DreamWorks természetesen abban reménykedik, hogy siker esetén egy, a Halálos irambanhoz hasonló franchise-t fognak tudni kiépíteni belőle.

- A Universal felkérte Michael Finch-et és Alex Litvakot, hogy írják meg a LEGO játék alapján készülő Hero Factory forgatókönyvét.

- A Life of Pi bemutatója kerek egy hónappal előbbre került: december 21-ről november 21-re, a The Internship című vígjáték pedig 2013. június 28-án fog bemutatkozni.

- A Sony Predestination címmel tervez sci-fit készíteni Ethan Hawke-kal a főszerepben, aki egy kormányügynököt fog alakítani, akinek utaznia kell az időben, hogy megállítson jövőbeli gyilkosokat.

- Rupert Grint a The Necessary Death of Charlie Countryman és a CBGB egy-egy fontos szerepére is aláírt.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr724844464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása