Hírek röviden 05.19.

Címkék: hírekröviden

2012.05.19. 13:08

- Amerikában szeptember 25-én jelenik meg a Bosszúállók 3D-s BluRayen és DVD-n audiokommentárral, törölt jelenetekkel és egy alternatív befejezéssel.

- Pár hónapja Juan Carlos Fresnadillo szerződött le A hegylakó reboot rendezésére, most pedig állítólag Ryan Reynoldsot keresték meg a főszerep ajánlatával.

- Ridley Scott azt nyilatkozta, hogy már megkezdték a Szárnyas fejvadász 2 előkészületi munkálatait, melynek forgatókönyvét valóban az első részt is jegyző Hampton Fancher fogja írni. A történet néhány résszel az első film után fog játszódni, és Scottól nem meglepő módon a főszereplő nő lesz.

- Alex Proyas fogja rendezni a Gods of Egypt című kalandfilmet, melyben egy közönséges tolvaj és egy nagy hatalmú isten összefognak egy küldetés érdekében.

- Anthony Mackie-nek is felajánlottak a szerepet a Runner Runnerben, melynek története az online szerencsejátékok világában játszódik.

- A Walt Disney Jesse Wigutow-t kérte fel a Peter and the Starcatchers forgatókönyvének megírására, mely az azonos című bestseller gyerekkönyv adaptációja lesz.

- Nyáron kezdődik a Paranoia forgatása Harrison Ford, Liam Hemsworth, Gary Oldman és Lucas Till főszereplésével.

- Cate Blanchett és Mia Wasikowska lesznek a Carol főszereplői, melynek alapját Patricia Highsmith The Price of Salt című regénye képezi, és két nő különleges kapcsolatát mutatja be.

- Michelle Monaghan és Susan Sarandon lesznek a Still of the Night című thriller főszereplői, melyben egy nő eltűnt nővérét keresi, ám hamarosan rájön, hogy egy nagy összeesküvés húzódik meg a dolog hátterében, és annak érdekében, hogy megmentse magát és nővérét, meg kell küzdenie egy őrült bűnözővel, mielőtt még túl késő lenne.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr814844443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása