Hírek röviden 05.17.

Címkék: hírekröviden

2012.05.17. 15:00

- Elindult a G.I. Joe 2 vírusmarketinges oldala, melyen a COBRA keres újoncokat a csapatába. Ide kattintva érhetitek el.

- James Badge Dale fogja alakítani Coldbloodot a Vasember 3-ban, aki az amerikai hadsereg egyik tábornoka, akit robottá alakítanak át, miután rálép egy taposóaknára.

- Amy Adams lesz a Dark Places című thriller főszereplője, és egy olyan nőt fog alakítani, aki hétévesen egyedüliként túlélte, amikor egész családját lemészárolták, és tanúvallomást tett, hogy bátyja volt az elkövető. 20 évvel később egy titkos szervezet, akiknek az a célja, hogy meg nem oldott ügyekre derítsenek fényt, felkeresi és kihallgatja a nőt, aki így megtudja, mi is történt valójában azon a tragikus estén.

- Greg Mottola The Marriage Plot címmel tervez filmet készíteni, melynek története egy '80-as években játszódó szerelmi háromszögről szól, amelyben egy diáklány és két férfi érintett. A lány rájön, hogy kedvenc 19. századi romantikus regényének történései kezdenek megvalósulni az életében, és ez nagyban segít mindhármuknak a felnőtté válásban.

- Isabelle Fuhrman szerződött le Dario Argento kultikus Sóhajok című horrorja remake-jének főszerepére, melyet David Gordon Green fog rendezni.

- Chris Pine lesz a Mantitives című vígjáték egyik főszereplője, és a forgatókönyvet is részben ő írta. A történet néhány 30 körüli barátról szól, akik elhatározzák, hogy segítenek egyik haverjuknak a felnőtté válásban.

- Jeol Edgerton lesz a Felony főszereplője, és egy olyan rendőrt fog alakítani, aki egyik este részegen vezet haza, és elüt egy biciklist. A helyszínre érkező kollégái felveszik a vallomását, csakhogy ő hazudik nekik, és ez mindannyiukra nézve komoly következményekkel jár.

- Robert De Niro és Michael Douglas után Morgan Freeman is leszerződött a Last Vegas című vígjátékhoz.

- A Dimension Films fogja forgalmazni a Heather Graham és Carrie-Ann Moss főszereplésével készülő Compulsion című thrillert.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr644844416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása