Hírek röviden 05.11.

Címkék: hírekröviden

2012.05.11. 12:58

- Már javában zajlik a Django Unchained forgatása, azonban a tervekkel ellentétben Kurt Russell és Sacha Baron Cohen mégsem tudnak részt venni a filmben, így Quentin Tarantinónak új színészeket kell találnia erre a két rövid, ám fontos szerepre.

- A Johnny Depp főszereplésével készülő Dr. Seuss életrajzi filmről kiderült, hogy az élőszereplős részek mellett animációs jelenetek is lesznek benne, melyekben megelevenednek az író legnépszerűbb karakterei.

- Guillermo Del Toro úgy döntött, hogy a produceri teendők és a forgatókönyvírás mellett a rendezést is magára vállalja a 3D-s Pinokkió filmnél.

- A Red 2-ben az első rész összes főszereplője visszatér, valamint Catherine Zeta-Jones és Byung-Hun Lee is csatlakoznak a stábhoz.

- Jason Freidberg és Aaron Seltzer elkészítik Az éhezők viadala paródiáját The Starving Games címmel.

- Bár még csak pár hete kezdődött meg a Hupikék törpikék 2 forgatása, a Sony máris felkérte Karey Kirkpatricket és Chris Poche-t, hogy írják meg a harmadik rész forgatókönyvét.

- Cameron Diaz és Benicio Del Toro lesznek az Agent: Century 21 című akció-vígjáték főszereplői, melynek története egy ingatlanügynökről szól, akit elrabol egy drogkartell.

- Chloe Moretz szerepelni fog a Maggie-ben, mely egy apa és lánya kapcsolatát mutatja be egy zombiinvázió közepette.

- Michael Douglas után Robert De Niro is aláírt a Last Vegas című vígjátékhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr64844382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása