A ’Tegnap éjjel’ egy érzelmileg erőteljes romantikus film a bizalomról, a vágyról, a megcsalásról, a modern szerelemről és házasságról. A film a hűség „szürkezónáiról” is szól: az egy óvatlan pillanatban meghozott döntéseknek lehetnek visszavonhatatlan következményei. Az alkotás főszereplője egy fiatal, elbűvölő és jómódú New York-i pár, akik ugyanazon éjjel esnek kísértésbe. Tökéletesnek tűnő kapcsolatuk meghatározó próba előtt áll, és olyan döntéseket kell meghozniuk, melyekre egyikük sem számított, amikor csupán egy éjjelre különválnak. A férj, Michael üzleti útra indul vonzó kolléganőjével, Lauraval, miközben felesége, Joanna összefut egy régi szerelmével. A csábítás ereje mindkettejüknél hatalmas: egyetlen, fülledt erotikával eltöltött éjszaka, amire sohasem jöhet rá a másik fél. Egyetlen  kérdésen múlik minden: mégpedig hogy sikerül-e elszámolniuk a saját lelkiismeretükkel...

Magyarországi mozipremier: 2012. május 24. Korhatár: 12 Magyarországi moziforgalmazó: PARLUX Entertainment

Főszereplők: Keira KNIGHTLEY (A Karib-tenger kalózaitrilógia, Igazából szerelem), Sam WORTHINGTON (Texas gyilkos földjén, Avatar), Eva MENDES (A randiguru, Halálos iramban), Guillaume CANET (A part, Vidocq)
Rendező: Massy TADJEDIN (A fiók)
Gyártó: Gaumont, Miramax
Származási ország: USA
Játékidő: 92 perc
Hang: 5.1 magyar szinkron
Szinkronhangok: Gubás Gabi, Stohl András, Pikali Gerda, Zámbori Soma
Fesztiválok, díjak: Toronto Nemzetközi Filmfesztivál, zárófilm

http://img1.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/15408551_bca9fb59a376f445e45213c9c725fdc1_xl.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr364844381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása