Hírek röviden 05.10.

Címkék: hírekröviden

2012.05.10. 15:34

- Johnny Depp kis híján életveszélyes sérüléseket szenvedett Új-Mexikóban a Lone Ranger forgatásán, amikor az egyik jelenet forgatása közben leesett a nyeregből, a ló pedig mintegy 25 méteren át húzta őt a földön, majd végül átugrott felette, úgy, hogy a hátsó patáival csak súrolta Deppet, aki így karcolásokkal megúszta az egyébként végzetes kimenetellel is zárulható balesetet.

- Marion Cotillard egy interjúban véget vetett a találgatásoknak, és elmondta, hogy nem Talia Al Ghult alakítja A sötét lovag - Felemelkedésben, hanem egy tudósnőt, akit teljesen lenyűgöz a Wayne művek világa és azon fáradozik, hogy a világon mindig legyen friss energia.

- Nem csak Bruce Willis van nálunk: ma megkezdődött Budapesten az Emile Zola regénye alapján készülő Therese forgatása Elizabeth Olsen, Tom Felton, Jessica Lange és Oscar Isaac főszereplésével.

- Paul Rudd az idei évadban szerepelt néhány részben a Városfejlesztési osztály (Parks and Recreation) című sorozatban, és úgy tűnik, Amy Poehlerrel a későbbiekben is együtt dolgozhat, méghozzá a They Came Together című vígjátékon, melyben egy nagymenő vállalkozót fog alakítani, akinek terjeszkedése veszélyezteti Poehler karakterének az ajándékboltját. Végül összejönnek, de kapcsolatuk cseppet sem nevezhető szokványosnak.

- Kyle Chandler csatlakozott a The Wolf of Wall Street stábjához.

- Eva Longoria, Brendan Fraser és Kiefer Sutherland szerepelni fognak a Married and Cheating című vígjátékban, melyben három teljesen különböző párt ismerhetünk meg, akikben mindössze annyi a közös, hogy valamelyik fél hűtlen volt.

- Jon Hamm fogja alakítani J.B. Bernstein sportmenedzsert a Million Dollar Arm című drámában, aki Indiában egy valóságshow keretén belül felfedezett két tehetséges dobójátékost, Rinku Singhet és Dinesh Patelt, akik az amerikai baseball liga első indiai játékosai lettek, bár szerződtetésük számos nehézséggel járt, mivel a játék szabályai mellett az angol nyelvet és az amerikai szokásokat is meg kellett tanítania nekik.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr684844379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása