Hírek röviden 05.09.

Címkék: hírekröviden

2012.05.09. 13:07

- A Sylvester Stallone főszereplésével készült Bullet to the Head premierjét eltolták 2013. februárjára.

- Matthew Vaughn elkezdett tárgyalni a stúdióval a Kick-Ass 2 megrendezéséről, és szeptembertől már szeretnének forgatni.

- A Marvelnél nem meglepő módon nagyon elégedettek a Bosszúállók bevételeivel, és szeretnének további filmeket is készíteni a szuperhőscsapattal.

- Miután Jessica Chastain nem tudja elvállalni a tudósnő szerepét a Vasember 3-ban, Rebecca Hallt keresték meg vele.

- Nicole Kidman lesz a David Lindsay-Abaire rendezésében készülő The Family Fang főszereplője, mely egy artista házaspárról szól, akik gyerekeiket is rákényszerítették, hogy vegyenek részt az előadásokban. Később, amikor már a gyerekek felnőttek, felkeresik szüleiket, akik ráveszik őket egy utolsó, minden eddiginél veszélyesebb számra.

- Sean Bean fogja alakítani Benny Griessel nyomozót a Devil's Peakben, amely Deon Meyer regényének adaptációja lesz.

- Nicolas Cage, Johnny Knoxville és Juno Temple lesznek a Wild Side főszereplői, melyben egy szépségkirálynő meglép egy rakás gyémánttal, amit egy sorozatgyilkos próbál meg visszaszerezni tőle.

- David Slade fogja rendezni a Villaint, melyben két testvérnek szembe kell néznie múltjuk sötét foltjaival.

- Nick Cassavetes szerződött le a Cali rendezésére, melyben Kristen Stewarté a főszerep.

- Vince Vaughn lesz a francia-kanadai Starbuck remake főszereplője, és egy olyan férfit fog alakítani, aki spermadonorként 533 gyereknek adott életét. Amikor azonban a gyerekek felkeresik őt, nem tudja eldönteni, szeretne-e megismerkedni velük.

- Clark Gregg leszerződött a Jason Reitman rendezésében készülő Labor's Dayhez, amely egy szökött rabról szól, aki egy egyedülálló anyánál talál menedéket.

- Paula Patton lesz a Baggage Claim című romantikus vígjáték főszereplője, és egy légi utaskísérőt fog alakítani, aki minden városban, ahol megfordul, a tökéletes férjet keresi magának.

- Cole Hauser fogja alakítani Collinst, a Die Hard 5 fő rossz fiúját.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr474844369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása