Hírek röviden 04.28.

Címkék: hírekröviden

2012.04.28. 12:20

- Sam Raimi producerként lesz jelen a Poltergeist remake-nél, és segít megtalálni a horrorhoz a megfelelő rendezőt.

- A Universal máris felkérte David Koeppet, hogy kezdje el írni a Hófehér és a vadász 2. részének forgatókönyvét. A stúdió azt szeretné, ha ez lenne Rupert Sanders következő rendezése.

- Kevin Feige, a Marvel vezetője elmondta, hogy amennyiben Robert Downey Jr. nem akar már majd több Vasember filmben játszani, nem fogják rebootolni a franchise-t, hanem a James Bond filmekhez hasonlóan másvalakivel folytatják tovább.

- Josh Trank még mindig szeretné elkészíteni A fantasztikus négyes rebootot.

- Steve Kloves fogja írni és rendezni a Warner számára az élőszereplős A dzsungel könyve filmet.

- A Hammer Films a San Joséban található Winchester Mystery House-ról tervez horrort készíteni, amely arról híres, hogy állítólag ez a világ leginkább kísértet járta háza.

- Guillermo Del Toro lesz a The Bloody Benders producere, amely egy kansasi család igaz történetét meséli el, akik 1873-ban megölték a szállodájuk vendégeit.

- Kristen Stewart lesz a Cali főszereplője, és egy olyan nőt fog játszani, akinek haza kell térnie, hogy megmentse húgát. A nő és barátja évekkel korábban egy rakás pénzt nyúltak le a városból, és azzal sikerült meglépniük, hogy megrendezték a saját halálukat, és ezt videóra is vették.

- Rooney Mara, Ben Foster és Casey Affleck lesznek az Aint Them Bodies Saints' főszereplői, mely egy törvényen kívüliről szól, aki megpróbálja újra felvenni a kapcsolatot feleségével és lányával.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr494844287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása