Hírek rövien 04.27.

Címkék: hírekröviden

2012.04.27. 13:14

- Josh Gad alakíthatja Steve Wozniakot, az Apple társalapítóját a Jobsban, melyben Ashton Kutcher alakítja Stve Jobst.

- Tom Rothman, a Fox egyik vezetője egy interjúban megerősítette, hogy a The Wolverine forgatásának egy része valóban Japánban fog zajlani, méghozzá augusztustól. Valamint azt is elmondta, hogy mindenképp elkészítik A majmok bolygója: Lázadás folytatását.

- Michael Jai White elmondta, hogy még idén megkezdődhet a Fekete gyémántok (Black Dynamite) 2 forgatása, melynek története a '80-as években fog játszódni, de azt még nem tudni, hogy ezt is Scott Sanders rendezi-e.

- Raja Gosnell rendezésében megkezdődött a Hupikék törpikék 2 forgatása. Ezzel kapcsolatos hír, hogy Christina Ricci egy gonosz törp hangja lesz.

- Rooney Mara lesz a Brooklyn című regényadaptáció főszereplője, és egy olyan nőt fog alakítani, akinek választania kell két különböző városban élő férfi között.

- A Dimension Films fogja forgalmazni a Dark Skies című természetfeletti thrillert, melyet Scott Stewart (Pap - Háború a vámpírok ellen) rendez, a producer pedig Jason Blum (Paranormal Activity) lesz.

- Mark és Jay Duplass fogják írni a Mule forgatókönyvét, melynek alapját Tony D'Souza regénye képezi. A történet egy házaspárról szól, akik drogcsempészéssel foglalkoznak. A filmet Todd Phillips rendezi majd.

- Adam McKay fogja rendezni az Uptown Saturday Night című vígjátékot, melyben Will Smith és Denzel Washington két jó barátot játszanak, akik megpróbálják visszaszerezni ellopott lottószelvényüket.

- Tovább bővült az Out of the Furnace impozáns stábja: ezúttal Willem Dafoe írt alá.

- Colin Farrell lehet a Winter's Tale című fantasy főszereplője, melynek története a XIX. században és napjainkban is játszódik.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr384844269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása