Hírek röviden 04.26.

Címkék: hírekröviden

2012.04.26. 13:57

- Benedict Cumberbatch nagyon lelkesen nyilatkozott a Star Trek 2-beli karakterével kapcsolatban, amelyet nagyon izgalmasnak tart, J.J. Abramst pedig "elképesztően tehetséges rendező"-nek nevezte. Chris Pine pedig annyit mondott a filmről, hogy nagyon akciódús lesz.

- Néhány infó Adam Goodmantől, a Paramount elnökétől: a Transformers 4 forgatókönyvét Ehren Kruger fogja írni, Saoirse Ronan leszerződött a Noéhoz, Tom Cruise-zal pedig közel állnak a megegyezéshez a Top Gun 2-vel kapcsolatban.

- A Universal eltolta 2013. február 8-ra a Keanu Reeves főszereplésével készült 47 Ronin premierjét, hogy legyen elég idejük tökéletesíteni a film 3D-jét.

- The Reawakening címmel kézi kamerás horror készül a Frankenstein történet alapján.

- Kristin Scott Thomas és Tom Hollander szerepelni fognak Ralph Fiennes The Invisible Woman című filmjében, mely Charles Dickens és Nelly Ternan 10 éven át tartó titkos viszonyáról szól.

- Rooney Mara, Amy Addams, Samantha Morton és Joaquin Phoenix lesznek Spike Jonze egyelőre cím nélküli vígjátékának főszereplői, melyben egy férfi beleszeret egy számítógépes hangba.

- Alexander Skarsgard után Andrea Riseborough írt alá a Hidden című thrillerhez, melyben egy család egy menedékházban próbál túlélni egy szörnyű járványt.

- Heather Graham, Carrie-Anne Moss, Kevin Dillon és Joe Mantegna lesznek a Compulsion című dráma főszereplői, melyben két szomszéd nőt ismerhetünk meg, akik teljesen máshogy állnak az élethez. Az egyikük örök optimista, aki mindenben meglátja a jót, míg a másikuk csalódott és kiábrándult.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr434844250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása