Hírek röviden 04.25.

Címkék: hírekröviden

2012.04.25. 13:41

- Amerikában hétvégén a Bosszúállók előtt debütál A csodálatos Pókember és A sötét lovag - Felemelkedés új előzetese.

- Robert Rodriguez a Sin City: A Dame to Kill For után szeretné elkészíteni a Tűz és jég (Fire and Ice) rebootját, amely animációs tisztelgés lenne Frank Frazetta munkássága előtt.

- A White Stripes frontembere, Jack White fogja írni a Lone Ranger betétdalait.

- Roberto Orci és Alex Kurtzman fogják írni A csodálatos Pókember 2 forgatókönyvét, melynek forgatása 2013 elején kezdődhet meg.

- Simon Pegg egy interjúban elmondta, hogy elkészült a The World's End forgatókönyvével.

- Andy Lauval és Jessica Chastainnel is zajlanak tárgyalások a Vasember 3 egy-egy szerepére. Lau Tony Stark egy régi barátját, Chastain pedig egy tudóst alakíthat.

- Egy nem mindennapi szerepválasztás: Mel Gibson lesz a Machete Kills rosszfiúja.

- Charlie Kaufman fogja filmmé adaptálni Patrick Ness The Knife of Never Letting Go című regényét, mely egy trilógia első kötete. A történet a jövőben játszódik, egy olyan világban, ahol az emberek minden gondolata hallható.

- A Paramount The Ringling Brothers címmel készít filmet, a forgatókönyv megírására pedig J. David Stemet és David Weisst (Hupikék törpikék) kérték fel. A történet alapját egy cirkuszi mutatvány képezi, amelyet hét testvér adott elő, és nagy sikereiknek köszönhetően Amerika egyik legnagyobb cirkusza lett az övékké, majd legfőbb riválisukat is felvásárolták, és a mai napig tartanak közös előadásokat.

- Dean Georgaris fogja írni a Stretch Armstrong forgatókönyvét, mely a népszerű '70-es évekbeli játékfigurán alapul. Korábban Taylor Lautner írt alá a címszerepre, de nem tudni, hogy ez a szerződés még mindig él-e.

- Owen Wilson lesz a The Coup című akciófilm főszereplője, mely egy amerikai családról szól, akik Délkelet-Ázsiában próbálnak meg átvészelni egy puccskísérletet.

- Armie Hammer, Ben Kingsley, John Malkovich, Michael Sheen és Teresa Palmer lesznek a Cut Bank című thriller főszereplői, mely egy kisvárosról szól, ahol valamiért megállt az idő.

- Malcolm Lee fogja rendezni a Horrorra akadva 5-öt, melynek forgatása a nyáron kezdődik.

- Pennysylvaniában elkezdődött a Promised Land forgatása, melyben Matt Damon és John Krasinski játsszák a főszerepeket, sőt, a forgatókönyvet is ők írták.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr974844246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása