Hírek röviden 04.20.

Címkék: hírekröviden

2012.04.20. 15:01

- Jelen állást szerint Francis Lawrence (Legenda vagyok) fogja rendezni a Futótüzet.

- Barry Sonenfeld azt nyilatkozta, hogy a Men in Black III lesz J és K ügynök történetének utolsó darabja, de megnyitja az utat egy esetleges reboot számára.

- Hugh Jackman a The Wolverine forgatására visszatér szülővárosába, Sydneybe, ugyanis itt fognak zajlani a film munkálatai, mintegy 80 millió dolláros bevételt hozva ezzel az ausztrál fővárosnak.

- Mickey Rourke és Rosario Dawson egész biztosan visszatérnek a Sin City: A Dame to Kill Forban.

- Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio ismételten együtt fognak dolgozni, méghozzá a The Wolf of Wall Street című filmen, amely Jordan Belfort emlékiratainak adaptációja lesz. A forgatókönyvön a Gengszterkorzó alkotója, Terence Winter dolgozik.

- Penélope Cruz is esélyes a The Counselor egyik szerepére.

- A Constntin Films megszerezte Cassandra Clare és Holly Black The Iron Trial című ifjúsági regényének megfilmesítési jogait, mely a varázslás világában játszódik.

- Tony Danza fogja alakítani Joseph Gordon-Levitt apját a színész egyelőre cím nélküli első rendezésében.

- Mark Wahlberg lesz az Avon Man című vígjáték főszereplője és egyik producere. A film egy munkanélküli autókereskedőről szól, akiből az Avon egyik legsikeresebb eladója lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr754844219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása