Hírek röviden 04.18.

Címkék: hírekröviden

2012.04.18. 14:00

- James Cameron elbeszélgetett Arnold Schwarzeneggerrel a Terminátor 5 kapcsán, és azt javasolta a színésznek, hogy szerinte a filmnek a T-800-asra kellene fókuszálnia.

- Az Anchor Bay Films fogja forgalmazni a Vamps című vígjátékot, melynek főszerepeit Krysten Ritter és Alicia Silverstone alakítják.

- Pierre Morel (Elrabolva) fogja rendezni a Bastille Day című thrillert, melyben egy művésznek és egy CIA ügynöknek össze kell fognia, hogy megakadályozzanak egy Párizs ellen irányuló terrortámadást.

- Vince Vaughn lehet a The Rockford Files remake főszereplője, mely eredetileg egy '70-es évekbeli sorozat volt. Brian Koppelman és David Levien már dolgoznak a forgatókönyvön.

- Michael Douglas lesz a Last Vegas egyik főszereplője, ami egy a Másnaposokhoz hasonló film lesz, csak idősebb színészekkel.

- James Van Der Beek lesz a Labor Day című dráma egyik főszereplője.

- Gerard Butler írt alá elsőként a Manhunt című thrillerhez, mely egy FBI-os osztagról szól, akiknek egy erdőben kell elkapniuk egy körözött terroristát.

- A Paramount fogja forgalmazni a George Washingtonról szóló The General című filmet, melyet jelen állás szerint Darren Aronofsky rendez majd.

- A Disney Mr. Toad's Wild Ride címmel tervez családi filmet készíteni az egyik vidámparki hullámvasútjuk alapján.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr454844200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása