Hírek röviden 04.14.

Címkék: hírekröviden

2012.04.14. 14:25

- Christopher Nolan egy interjúban az IMAX kamerákat dicsérte, és elmondta, hogy véleménye szerint ez az eddigi legjobb felvételi módszer, és sokkal jobb lett A sötét lovag - Felemelkedés képminősége, mint eddig bármelyik filmjéé.

- 2014. március 28-án kerül a mozikba Darren Aronofsky Noéja, melynek főszerepében Russell Crowe-t láthatjuk majd.

- Dwayne Johnson lesz a Lore című sci-fi képregény-adaptáció főszereplője.

- A Warner Bros. The Ghostman címmel tervez thrillert készíteni egy Jack nevű fegyveres rablóról, aki "szakmája" legjobbja.

- Liam Hemsworth, Harrison Ford és Gary Oldman lesznek a Paranoia című thriller főszereplői, melynek története a vállalati kémkedés világában fog játszódni.

- Forest Whitaker csatlakozott az Out of the Furnace stábjához, ahol igazi sztárparádé várható, hiszen már korábban leszerződött a filmhez Woody Harrelson, Christian Bale és Zoe Saldana.

- Tina Fey lesz a The Intern című vígjáték főszereplője, és egy sikeres üzletasszonyt fog alakítani, aki egy nyugdíjas férfit kap maga mellé gyakornoknak.

- Leonardo DiCaprio lesz a Live by Night főszereplője, mely Dennis Lehane regénye alapján készül. A történet a szesztilalom idején játszódik.

- Danny McBride elkészíti a dán Clown című film remake-jét, mely két férfiről és egy fiatal fiúról szól, akik közös vakációra mennek.

- Rob Huebel, Paul Scheer, Keegan Michael-Key és Riki Lindhome lesznek a Hell Baby című vígjáték főszereplői, melyben egy pár a Vatikántól kér segítséget, hogy űzzék ki babájukból az ördögöt.

- Ben Affleck és Justin Timberlake szerződtek le a Runner Runner főszerepeire, melynek története az illegális netes fogadások körül bonyolódik.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr174844170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása